اموزش اشپزی طرز تهیه دسر نارگیل

 

دسر نارگیلی

 

اموزش اشپزی طرز تهیه دسر نارگیل

 

مواد لازم

 

خامه فرم گرفته – ۲ لیوان
پنیر خامه‌ای – ۲۵۰ گرم
 پودر نارگیل – یک پیمانه
 پودر ژلاتین –  دوسوم لیوان
 زرده تخم مرغ –  ۵ عدد
 شیر نارگیل – یک لیوان
 شکر- یک لیوان

 

 

طرز تهیه دسر نارگیل
زرده های تخم مرغ را با  شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا پف کند.بعد شیر نارگیل را به شکر و زرده‌ها اضافه کنیدو کاملا هم بزنید و آن را روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن، مرتب هم بزنید تا کاملا زرده‌ها پخته و مایه صاف و یک دست شود. در این مرحله، پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. ‌پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی آب، روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود. پنیر خامه‌ای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.حالا همه مواد را در مخلوط کن بریزید تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی مد نظرتان مخلوط کنید و برای تزیین نگه دارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم‌ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شود و بعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید. ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.
 

 

 

 

نوشته اموزش اشپزی طرز تهیه دسر نارگیل اولین بار در اس ام اس | اس ام اس عاشقانه پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.