دستور تهیه پوکاچو

دستور تهیه پوکاچو

 

دستور تهیه پوکاچو

شیر ولرم یعنی ۴۵ تا ۴۰ درجه ۲۵۰ میلی لیتر میتونید آب هم جایگزین کنید

خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری معادل ۶ گرم

شکر ۱ قاشق سوپ خوری

کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم

نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری

تخم مرغ یک عدد کافی است

این مواد ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم آرد میبره

 

 

دستور تهیه پوکاچو

 

شیر روی حرات به ۴۵ درجه برسه از روی حرارت برداشته مخلوط شکر و مایه خمیر را اضافه کرده و فرصت دهید تا عمل بیاد تخم مرغ را با کره زده تا تخم مرغ از حالت لختگی دربیاد و کمی نمک زده و مایه خمیر را اضافه کرده و هم نمیزنیم تا آرد اضافه شده تا حدی که خمیر به دست نچسبد از این خمیر به اندازه ۴۰ گرم برداشته باز میکنیم و به دلخواه مواد گوشتی ( مثل مایه ماکارانی ) و یا کرم پاتسیر ، مربای بدون شهد و یا شکلات به دلخواه مابین خمیر گذاشته ، پیچیده و داخل سینی فر ۲۰ دقیقه استراحت داده بعد رومال زده ( ترکیب ا قاشق سو خوری روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری خامه صبحانه و یک عدد زرده تخم مرغ ) و از کنجد و تخم خرفه و یا خشخاش جهت تزیین استفاده کنید و داخل فر قرار دهید درجه ۱۸۰ زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه

 

نوشته دستور تهیه پوکاچو اولین بار در اس ام اس | اس ام اس عاشقانه پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.