طرز تهیه خشیل

خشیل یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان است که با  بلغور گندم پخته میشود.  بسیار غذای مقوی و البته پر کالری است. خشیل آذری یک غذای ترکی است که زمان های قدیمی به عنوان غذای شب یلدا در آذربایجان خورده میشده است. غذاهای محلی معمولاً با آب و هوا و اقلیم منطقه هماهنگی دارند خشیل […]

نوشته طرز تهیه خشیل اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.


لینک منبع

نوشته طرز تهیه خشیل اولین بار در آموزش آشپزی. پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.