طرز تهیه پودینگ خرما

 

پودینگ خرما

طرز تهیه پودینگ خرما + مواد لازم

 

مواد لازم تهیه پودینگ خرما

 

شیر- ۲٫۵  لیوان
خرما –  ۱۲ عدد
آرد سفید –  ۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت  -۲ قاشق غذا خوری
گردوی پودر شده – ۲ قاشق غذا خوری
پودر دارچین – نصف قاشق چای خوری
عرق دارچین – یک قاشق غذا خوری
گلاب – ۲ قاشق غذا خوری
کره  – ۲۵ گرم
شکر یا عسل – ۲ قاشق غذا خوری

 

اموزش اشپزی تهیه پودینگ خرما

ابتدا خرماها را پوست می گیریم و هسته ها را در می آوریم. هرکدام را چند تکه می کنیم.خرماها را با شکر یا عسل ، گلاب ،عرق دارچین و پودر دارچین ، پودر گردو و نیم لیوان شیر، داخل مخلوط کن می‌ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.آرد و نشاسته ذرت را با ۲ لیوان شیر باقی مانده مخلوط می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یک دست شود.مواد را روی گاز با شعله متوسط می گذاریم و دایم با همزن دستی هم می زنیم تا غلیظ شود. بعد شعله را کم می کنیم و مخلوط خرما را داخلش می ریزیم. همین که دو، سه جوش زد، کره را اضافه می کنیم  و از روی گاز برمی داریم .
 

نوشته طرز تهیه پودینگ خرما اولین بار در اس ام اس | اس ام اس عاشقانه پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.