طرز تهیه کیک فنجانی کینوا

کیک فنجانی

 

 

اموزش اشپزی : طرز تهیه کیک فنجانی کینوا

 

مواد لازم تهیه کیک فنجانی کینوا

  آرد کینوا  – یک فنجان
 آرد جو دو سر – یک لیوان
 شکر قهوه ای – نصف فنجان
 تخم مرغ – یک عدد
 روغن زیتون – دوسوم فنجان
 شیر – دوسوم فنجان
 زنجبیل ارگانیک(اختیاری) – یک قاشق چای خوری
 کنجد برای تزیین – یک قاشق غذاخوری
 کاغذ مخصوص کیک فنجانی
  وانیل ارگانیک – به میزان لازم

 عصاره سویا(اختیاری) – یک قاشق چای خوری
 نمک دریا – یک قاشق چای خوری
 گردو خرد شده( اختیاری) – ۳ عدد

 

 

طرز تهیه کیک فنجانی کینوا

ابتدا فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.تخم مرغ و وانیل را در ظرفی خوب هم بزنید تا کمی سفید شوند. شکر قهوه ای و روغن را نیز در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید تا به صورت مایع کرم رنگی درآید.تخم مرغ هایی را که قبلا زده بودید، به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید و ۳ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. نمک دریا، عصاره سویا و زنجبیل را به مواد اضافه کنید.بعد آرد کینوا و جوی دوسر را کم کم به مایع اضافه کنید؛ بهتر است آرد را روی مواد الک کنید.گردوهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
مواد را در کاغذهای مخصوص کیک فنجانی بریزید و مقداری کنجد روی آن بپاشید.در نهایت کیک های فنجانی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
خواص :کینوا سرشار از پروتئین ، آمینو اسید، منیزیم، ویتامین‌های گروه B، آهن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین E و انواع آنتی اکسیدان‌های مفید است. کینوا فاقد گلوتن است و در درمان دیابت، کلسترول، میگرن، علایم یائسگی، پوکی استخوان، بیماری های کبدی و .. موثر است. کینوا را می توانید از طریق سفارش اینترنتی یا هایپرمارکت های سطح شهر تهیه کنید.
 

 

نوشته طرز تهیه کیک فنجانی کینوا اولین بار در اس ام اس | اس ام اس عاشقانه پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.